“Orlando Magic” uzvar arī savā laukumā

19. decembris, 2016

Kārtējās divas uzvaras guva mājinieki – Ogres sākumskolas 5.c klase, kas šajā turnīrā piedalās ar NBA komandas nosaukumu “Orlando Magic”.

15. decembrī Ogres sākumskolā noritēja NBA Junioru līgas otrā apļa otrais sabraukums. Ogres sākumskolas 5.c klases pārstāvētā Orlando Magic komanda 8 puišu (Jēkabs Kapustāns, Artūrs Asars, Kārlis Palsāns, Harijs Kaupmanis, Justs Belevičs, Edgars Gremze, Endijs Batarags, Kristofers Kalvis) un 4 meiteņu (Laima Mangule, Elīna Vempere, Nikija Tēra, Silva Ose) sastāvā un trenera Ulda Švēdes vadībā ceturtajā sabraukumā aizvadīja 2 mājas spēles. Ogres sākumskolas sporta zāle bija pilna ar savas komandas atbalstītājiem, tas uzlika visiem spēlētājiem lielu atbildības nastu, taču apjukumu ļoti drīz nomainīja komandas cīņasspars un vēlme uzvarēt, kas vainagojās ar panākumiem. Pirmie pretinieki bija Charlotte Hornets komanda no Limbažu 3. vidusskolas, spēles rezultāts 46:27 Orlando Magic labā. Otri pretinieki bija Washington Wizards no Cēsu 1. pamatskolas, spēles rezultāts 60:39 Orlando Magic labā.

Komanda saka lielu paldies visiem saviem atbalstītajiem un līdzjutējiem!

Spēļu starplaikā kopā ar BK „Ogre/Kumho Tyre” spēlētājiem komandas vēl pamērojās spēkiem dažās stafetēs un tika pie kluba spēlētāju autogrāfiem.

Austrumu divīzijas Vidzemes konferencē Orlando Magic ir aizvadījusi 8 pamatturnīra spēles un 8 reizes ir guvusi pārsvaru pār saviem pretiniekiem. Līdz ar to komanda ir nopelnījusi iespēju piedalīties turnīra nākamajā kārtā un kvalificēties turnīra ceturtdaļfināla, pusfināla un fināla izslēgšanas spēlēm, kas notiks 25.janvārī Salaspilī. Izslēgšanas turnīram kvalificējas katras konferences astoņas labākās komandas – kopā 16, savukārt 12 komandām turnīrs ir noslēdzies. Uz doto brīdi ir zināms mūsu pirmais pretinieks un tā būs Boston Celtics komanda no Rēzeknes sākumskolas.

Vairāk informācijas NBA Junioru līgas mājaslapā http://www.jrnbalatvija.lv